UN OM VALOROS A PLECAT DINTRE NOI !

 

   Profund îndurerat am aflat de moartea neaşteptată a distinsului artist Balázs Csaba, dispariţie prin care Reghinul a pierdut un talent uriaş în materie de artă fotografică şi videografie. A fost o portavoce a generaţiei sale şi un talent autentic care a făcut diferenţa clară dintre amatori şi profesionişti. Şi-a câştigat popularitatea în cadrul studioului „Studio Arten” unde a realizat o sumedenie de fotografii epice, videografie de nuntă şi filme corporate şi totodată prin instantaneele sale inedite cu şi despre Reghin care de-a lungul anilor au devenit virale pe grupurile: „Ştiri din Reghin şi împrejurimi”, „Probleme DeReghin” sau „Reghinul cultural şi istoric! Personalităţi de ieri şi de azi!”.

      A fost un om fascinant prin măiestria sa de la care am învăţat toţi câte ceva în funcţie de cât l-am perceput fiecare. Cu siguranţă a fost unul dintre cei mai populari fotografi din istoria Reghinului a cărui instantanee nu odată ne-a stârnit admiraţia faţă de modul în care fotografia Balázs Csaba tot ce merită imortalizat în acest municipiu şi în împrejurimile sale.

  A plecat din vieţile noastre, dar va rămâne în inimile noastre prin fotografiile sale pentru totdeauna! Dumnezeu să-l aşeze într-un loc special, de unde să ne vegheze pe noi, cei care l-am respectat şi preţuit! Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace !

 

Apus de soare cu Biserica Evanghelică din Reghin în fundal. Fotografie realizată de regretatul fotograf Balázs Csaba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.