TOPUL FIRMELOR DIN JUDEȚUL MUREȘ Ediția a XXVII-a

   

      Topul firmelor din județul Mureș, ediția 2020, este un moment special în care așezăm la loc de cinste munca și realizările comunității de afaceri mureșene. Chiar dacă traversăm o perioadă deosebit de dificilă, în care oamenii de afaceri caută soluții de supraviețuire și de adaptare la noua realitate, considerăm că performanța trebuie recunoscută, iar succesul trebuie recompensat. În acest context, conform tradiției, Camera de Comerț și Industrie Mureș acordă distincții celor mai performante companii, care au o importanță majoră în economia județului.

     Conform unui comunicat de presă transmis de Camera de Comerţ şi Industrie Mureş, Topul firmelor din județul Mureș este singurul clasament reprezentativ, întocmit la nivelul tuturor operatorilor economici activi, fiind bazat pe o metodologie complexă și unitară la nivel național, implementată de întreaga rețea de camere de comerț județene din România. Anul acesta topul a ajuns la a 27-a ediție și, la întocmirea clasamentelor, au participat 18.200 societăți comerciale care au depus bilanțuri contabile, dintre care 2.951 s-au situat pe primele 10 locuri, fiind grupate pe domenii de activitate și pe clase de mărime. Dintre acestea 1.110 se regăsesc în catalogul tipărit „Topul Firmelor din Județul Mureș” locul 1 revenind unui număr de 792 de firme.

     Potrivit aceleiaşi surse, alături de evidențierea firmelor în cadrul clasamentelor, sunt importante și următoarele distincții care se acordă firmelor cu rezultate deosebite, constante de-a lungul timpului: Diploma și Trofeul pentru Excelență în Afaceri, Diploma pentru Exportatorii de Top, Trofeul de Distincție pentru Membri de Aur și Diplomele de Onoare pe care le acordăm femeilor manager de succes. „Ediția din acest an marchează și 30 de ani de la renașterea sistemului cameral din România. Camera de Comerț și Industrie Mureș sărbătorește, așadar, 30 de ani de existenta și funcționare neîntreruptă în slujba comunității de afaceri mureșene. Chiar dacă în acest an, condițiile restrictive nu ne-au permis organizarea unei gale festive, am ținut să marcăm acest eveniment prin acordarea unei Medalii Aniversare Membrilor de Aur ai CCI Mureș și altor personalități marcante din economie, administrație, mass-media și din lumea universitară și științifică.Continuitatea activităților economice a fost și rămâne vitală pentru depășirea acestei perioade dificile. Mai ales în acest context, Camera de Comerț și Industrie Mureș rămâne un susținător puternic al intereselor comunității de afaceri.” a declarat Vasile Pop, preşedintele C.C.I. Mureş.

    Preşedintele C.C.I. MuREŞ a mai precizat că „Ne mândrim cu faptul că 344 companii mureșene sunt prezente pe primele 10 locuri ale Topului național, dintre care 50 sunt ocupante ale locului 1, ceea ce situează județul Mureș pe un onorant loc 7 pe țară. În numele Colegiului de Conducere și al Comitetului de Direcție al CCI Mureș, doresc să adresez felicitări tuturor firmelor nominalizate în Top care, prin efort susținut, seriozitate, ambiție și perseverență, reușesc să situeze constant economia mureșeană peste media de dezvoltare pe țară.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.