STELIAN DORU CĂTANĂ ESTE PROPUNEREA PARTIDULUI NAŢIONAL LIBERAL PENTRU FUNCŢIA DE VICEPRIMAR AL MUNICIPIULUI REGHIN!

Alegerea viceprimarului municipiului Reghin, este pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local, care a fost convocată pentru data de 16 Decembrie. „Suntem pregătiți cu o propunere pentru funcția de viceprimar, în persoana consilierului municipal și colegul nostru, avocatul STELIAN DORU CĂTANĂ. ” a scris pe data de 10 decembrie pe pagina de Facebook, preşedintele Organizaţiei PNL Reghin, Gabriel Toncean.

În 24 de ore postarea a devenit virală în mediul online, iar cetăţenii Reghinului au lăsat sute de comentarii de felicitare, apreciere şi susţinere, adresate consilierului local Stelian Doru Cătană, pe pagina sa de Facebook. Din acest motiv, candidatul PNL la funcţia de viceprimar al Reghinului a scris un mesaj public de mulţumire, pe 11 decembrie la ora 11 şi 55 de minute:

„Dragi reghineni, numărul mare de reacții pozitive mă onorează, și totodată mă obligă să mă dedic și mai mult comunității reghinene!

Vă mulțumesc pentru susținerea acordată!

Îmi doresc și sunt pregătit să muncesc în interesul tuturor reghinenilor indiferent de naționalitate, religie sau vârstă.

Sper că și colegii UDMR – PSD respectă votul acordat echipei din care fac parte, și conștientizează că doar împreună putem creea o dezvoltare durabilă a municipiului.”

Astăzi, 12 decembrie la ora 18.30 postarea consilierului local avea înregistrate peste 930 de aprecieri, 310 de comentarii, şi era distribuită de câţiva zeci de reghineni.

Majoritatea celor care îşi doresc ca Stelian Doru Cătană să fie ales viceprimar al Reghinului, au scris că este cel mai potrivit, cel mai credibil consilier local al momentului și faptul că acesta le oferă siguranță.

Cu toate acestea, decizia finală a votului pentru funcţia de viceprimar va aparține celor 19 aleși ai Consiliului Municipal Reghin care fac parte din patru partide politice: 8 de la UDMR, 3 din partea alianței PSD-ALDE și 8 consilieri din partea PNL.


Cine este Stelian Doru Cătană ?


Sursa foto: https://www.instagram.com/p/CIso1cyA5my/?utm_source=ig_web_copy_link (Colaj foto viselenuautermenlimita.ro )

Pentru cititorii noştri, am încercat să aflăm cine este Stelian Doru Cătană ?

S-a născut pe data 8 februarie 1982, la Reghin, într-o familie de oameni modeşti, cu trei copii.

A urmat clasele primare în oraşul natal la Gimnaziului de Stat „Virgil Onițiu”.

A absolvit cursurile Liceului „Petru Maior” din Reghin, promoţia 2000.

Şi-a continuat studiile la Universitatea „Dimitrie Cantemir” Târgu Mureș, Universitatea „Hyperion” Bucureşti, Universitatea Tehnică Cluj Napoca și la Universitatea „Babeş-Bolyai” Cluj Napoca.

Este licențiat în Drept și Management, are un masterat în „Drept Penal”, are un certificat în Psihopedagogie și şi-a dat Definitivatul în Învăţământ.

În perioada 2005-2008 Stelian-Doru Cătană a fost jurist la Fundaţia „Laurenţia” iar în perioada 2005-2014 a predat în cadrul Universităţii „Hyperion” la catedrele de Drept Civil şi Retorică, la Şcoala Postliceală Sanitară “Dr. Eugen Nicoară” unde a predat Management şi în cadrul Liceului Teoretic “Dr. Eugen Nicoară” a predat Economie, Logică şi Educaţie Antreprenorială.

La alegerile locale din 27 septembrie 2020, a fost ales în funcţia de consilier din partea Partidului Naţional Liberal în Consiliul Local Reghin.

Stelian Doru Cătană, şi-a început, oficial, activitatea în cadrul Consiliului Local al Primăriei Municipiului Reghin pe data de 26 octombrie 2020 odată cu ceremonia de învestire a noului primar şi depunerea jurământului a noului CL Reghin.

În viaţa civilă este căsătorit cu Ramona Cătană, din 5 iulie 2008, şi este tatăl a doi copii, un băiat de 11 ani şi o fetiţă de 8 ani.

În avocatură, Stelian Doru Cătană, reprezintă un model de etică, de disciplină şi de pregătire profesională, lucru care sperăm că îl va face şi în calitate de ales local, în următorii patru ani, în Consiliul Local al Municipiului Reghin, şi în funcţia de viceprimar, dacă va fi ales pe data de 16 decembrie 2020.

1 thought on “STELIAN DORU CĂTANĂ ESTE PROPUNEREA PARTIDULUI NAŢIONAL LIBERAL PENTRU FUNCŢIA DE VICEPRIMAR AL MUNICIPIULUI REGHIN!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.