S.C. Teletec S.R.L.și-a premiat cei mai fideli clienți la ,,Marea extragere SMART 2019”!

Ieri pe 26 octombrie, de la ora 18,  la 18 ani de existență în piațeta din cartierul Libertății firma S.C. Teletec S.R.L., condusă de omul de afaceri Marian Călin, a organzat  ,,Marea extragere SMART”, în prezența a câtorva sute de spectatori. Treizeci de clienții fideli ai magazinului, din cei 2.000 înscriși la tombola din 2019 au fost declarați câștigători după ce taloanele au fost extrase din urnă de cântăreața Alexia Aștelean, urmată de cinci copii aleși aleatoriu din public: Teodora, Alex, Antonia, Carina și Cristiana prezenți cu părinții la eveniment.

Prima serie de extrageri a fost realizată de solista Alexia Aștelean și prezntatorul Florin Cilică de la Radio Balada

La final au fost desemnați și cei trei mari câștigători ai ediției a III-a, a Mega Extragerii Smart în prezența artistului Florin Vos : Nicoleta Ulișan din Batoș a câștigat un telefon mobil : Samsung A10, Maria Forfotă din Ibănești a căștigat televizorul LED Smart HD și Mihai Moldovan din localitatea Gurghiu care a câștigat cel de al treilea autoturism marca Smart oferit cadou de magazinul Teletec din Reghin. 


A doua extragere a taloanelor a fost realizată de Alex, Antonia, Carina și Cristiana în prezența artistului Florn Vos

Marea Tombolă Teletec a fost transmisă în direct pe pagina de facebook a magazinului și a fost adreseaată exclusiv, clienților care au completat talonul de participare și l-au introdus în urnă, după achiziționarea de produse în valoare de peste 500 lei în perioada 29 iulie – 17 august, din magazinul din Reghin, strada Gării nr.18. Vom reveni cu lista completă a căștigătorilor  de la ,,Marea extragere SMART 2019”! 

Sigla VNATL

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.