Primarul Reghinului Márk Endre Dezső a ajuns la 5000 de urmăritori pe pagina de Facebook !

Sursa foto: Facebook Márk Endre

Primarul municipiului Reghin, Márk Endre Dezső a anunţat astăzi în mediul on-line că a ajuns la 5.000 de urmăritori pe pagina de Facebook de persoană publică. Mai precis la ora 14.00 edilul era urmărit pe pagina de Facebook de persoană publică de 5.010 persoane şi apreciat de 4883 de internauţi.

Primarul a scris cu acestă ocazie următorul mesaj bilingv:

RO: 5000 urmăritori. MULȚUMESC TUTUTOR care ajută susținerea paginii cu un like, comentariu sau distribuire! În continuare pentru Reghin, împreună!
HU: 5000 követő. KÖSZÖNET MINDENKINEK, aki lájkolásával, hozzászólásával vagy megosztásával segíti az oldal működését! Továbbra is Szászrégenért, közösen!”

Nu este pentru prima oară când mesajele primarului sunt scrise în limba română şi maghiară pe pagina sa de Facebook în condiţiile în care Reghinul este format din mai multe etnii conlocuitoare. Domnule Márk Endre Dezső dacă vreţi să fiţi primarul tuturor reghinenilor  normal ar fi să postaţi mesajele în limbile română, maghiară, germană şi romani ori doar în limba oficială a statului pentru că altfel puteţi fi suspectat de discriminare etnică. 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.