Pe 7 noiembrie 2019, Moldovan Mihai a primit cheile și autoturismul Smart, din partea magazinului Teletec

În urma tragerii la sorți transmisă în direct de pagina de facebook, din 26 octombrie a.c., au fost extrase cele 40 de taloane caștigătoare ale premiilor oferite de magazinul Teletec, celor mai fideli clienți, în cadrul campaniei ”Marea extragere SMART”, desfășurată în 29 iulie – 25 octombrie. Câștigatorul celui de al treilea autoturism din cadrul extragerilor marca SMART este Mihai Moldovan din Gurghiu, care a achiziționat din magazin pe data de 23 august 2109, o mașină de spălat rufe de 8 kg, cu 5 ani garanție.


Teletec Reghin si a desemnat castigatorul masinii SMART

Pe data de 7 noiembrie 2019 la orele 16.00, la sediul magazinului Teletec Reghin din strada Gării nr. 18, administratorul, Marian Călin a înmânat câștigătorului cheile mașinii, premiul și contractul de predare a autoturismului după ce acesta a prezentat cartea de identitate și bonul fiscal, pe baza cărora a completat talonul, potrivit regulamentului pentru validarea câștigătorului. Prin contract, noul proprietar este obligat ca timp de 2 ani să nu vândă autoturismul, și să nu dezlipească abțibildele inscripționate pe mașina câștigătoare înmatriculată cu numărul MS 18 TLT. 

 

 

M. Mihai are 39 de ani, locuiește în satul Toaca, de 18 ani este pădurar și momentan lucrează în cantonul silvic nr. 5 Moia care se întinde până pe culmile muntoase a comunei Lunca Bradulului. Câștigătorul are permis de conducere din anul 1998 iar săptămâna viitoare va aniversa 20 ani de la absolvirea Liceului Silvic din Gurghiu. ,,Sunt emoționat pentru că, sincer să vă spun, nu am câștigat niciodată nimic la vreun concurs. Când am fost sunat de organizatori să îmi confirme acest lucru, am vrut să le închid telefonul în nas crezând că cineva îmi face o farsă. Mă simt onorat că biletul meu a fost extras, ca fiind premiul cel mare al tombolei din cele 2.000 de taloane. Mulțumesc magazinului Teletec din suflet pentru această mare bucurie”. Astfel, că pe data de 8 noiembrie, câștigătorul își va sărbători ziua de nume de „Sfinții Mihail și Gavril”, cu o nouă mașină în fața casei. ,,Astăzi este un eveniment important pentru noi, fiindcă am predat cel de-al treilea autoturism marca SMART, pe lângă alte 40 de premii în valoare de peste 30.000 de lei ca o încununare a faptului că am împlinit anul acesta 18 ani de activitate”, a declarat Marian Călin pentru site-ul viselenuautermenlimita.ro.  


 Calin Marian administratorul Teletec Reghin

 


Pe 1 noiembrie 2019 Teletec a dat startul celui mai mare Black-Friday din Reghin


Pe data de 1 noiembrie,  magazinul S.C. Teletec S.R.L. a dat startul celui mare ,,Black-Friday” din Reghin, la 18 ani de existență, în cadrul căruia 80 % din produsele aflate pe stoc, beneficiează de reduceri de prețuri senzaționale, la sute de produse electronice și electrocasnice de bucătărie, până pe data de 30 noiembrie 2019.

Din produsele cele mai căutate de clienți care beneficează de cele mai mari reduceri amintim telefoanele : Smart Phone Samsung A 10 (2019), cu card cadou, (32 Gb) la numai 499 de lei, mașinile de tocat carne marca ,,Rohnson”,  la numai 99 de lei, mașinile de spălat rufe, marca ,,Arctic” (6 kg) -1.000 de rotații / minut, cu 5 ani garanție la numai 699 lei, aragaz marca Arctic AGM 5500, la 549 de lei, și nu in ultimul rând, combinele frigorifice Beko la 1099 lei, și frigiderele cu 2 uși Albatros, cu 6 ani garanție, la 649 de lei. Pentru produsele mari, magazinul oferă transport gratuit la domiciliu clienților, cu 2 autoturisme, zilnic, de luni până vineri, de la 08.00 la 20.00. 

„Încă odată, Teletec a dovedit că este pe val în preferințele clienților, că avem experiență și oferim produse și cu 6 ani garanție și multe produse încorporabile la prețuri foarte convenabile.  Avem produse fiabile, oferim încredere clienților și mai mult garantăm că îi putem ajuta să își repare produsele în urma unor defecțiuni și post garanție fără costuri suplimentare” a precizat administratorul Teletec, Călin Marian pentru site-ul ,,viselenuautermenlimita.ro”.

75253016_2372582243003717_8562848462352154624_n

 

Magazinul Teletec continuă de 2 ani de zile să ofere clienților, prin biroul TBI Credit  din incinta magazinului, vânzări în rate fără adeverință de venit, doar cu buletinul, pentru cei care vor să achiziționeze electronice și electrocasnice în limita stocului disponibil. Pe data de 14 noiembrie, se relansează și site-ul oficial al magazinului: htps://teletec.ro, cu o nouă interfață, și cu o pagină on-line dedicată exclusiv campaniei de ,,Black Friday”. Momentan pagina de facebook a magazinului Teletec are peste 7.700 de urmăritori, și în perioada 2-30 decembrie magazinul va încheia anul în forță, cu o campanie dedicată clienților (pentru sărbătorile iernii) în care ofertele de Moș Nicolae și de Crăciun vor aduce noi reduceri spectaculoase.  

 

Teletec etaj

Sigla VNATL

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *