Până astăzi, 4 august, în județul Mureș au fost confirmate 1014 cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-COV-2 şi 79 de persoane infectate au decedat în spitalele din județul Mureș !

Conform unui comunicat de presă transmis de Cancelaria Prefectului Mureş până astăzi, 4 august, în județul Mureș au fost confirmate 1014 cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-COV-2. Față de ziua precedentă, au fost înregistrate 10 cazuri noi de persoane infectate, acestea fiiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, nicio persoană nu a fost reconfirmată pozitiv în județul Mureș.

Potrivit informațiilor DSP Mureș, la această dată sunt internate 107 persoane confirmate pozitiv în spitalele din județul nostru. De asemenea, până la această dată, 843 persoane au fost externate din spitalele din județul Mureș. Dintre acestea, 206 de persoane asimptomatice au fost externate la termenul de 10 zile, conform Ordinului nr. 555/2020, sau la cerere.

Un număr de 60 de persoane sunt internate cu suspiciune de infecție cu virusul Covid-19, potrivit datelor DSP Mureș.

Până acum, 79 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat în spitalele din județul Mureș. În această perioadă, continuă acțiunile de informare și verificare cu privire la respectarea regulilor de protecție sanitară în județul Mureș. Echipe mixte formate din polițiști, jandarmi, pompieri, polițiști locali, reprezentanți ai direcțiilor de sănătate publică, inspectoratelor teritoriale de muncă,

Cancelaria Prefectului

RO540026 Tîrgu Mureş, P-ţa Victoriei nr.1, tel: 0265-269201/fax: 0265-260380

e-mail: prefect@prefecturamures.ro, web: www.prefecturamures.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.