O reghineancă a devenit doctor în domeniul Inginerie și Management

Reghineanca, Anca Mihaela Giurgiu,  secretar general al Camerei de Comerț și Industrie Mureș, a devenit vineri, 17 ianuarie, doctor în domeniul Inginerie și Management. Anca este fiica profesoarei Alexandrina Redeș și a antrenorului de fotbal, Mihai Redeș.


 

Prin intermediul paginii personale de Facebook, Anca Mihaela Giurgiu a transmis mulțumiri tuturor cadrelor didactice, precum și familiei, pentru suportul oferit pe perioada celor șase ani de studiu și de elaborare a tezei de doctorat.

,,Data de 17.01.2020 a fost importantă pentru mine. În această zi de vineri s-a încheiat o muncă de cercetare care a durat 6 ani și s-a finalizat cu susținerea Tezei de Doctorat.

Doresc să îi mulțumesc domnului profesor Dr. Ing. Liviu Marian pentru răbdarea și priceperea cu care m-a îndrumat în această aventură științifică, profesorilor din comisia de evaluare: Prof. Dr. Ing. Adrian Pîslă, Prof. Dr. Ing. Lucian Cioca, Conf. Dr. Ec. Daniela Ștefănescu, Prof. Dr. Ing. Liviu Morar, pentru aprecierile deosebite, care m-au încărcat de emoție.

De asemenea, mulțumesc familiei care nu m-a lăsat să renunț la visul meu, în clipele grele și m-a încurajat, îndurând cu stoicism tot ce a presupus concentrarea mea pe cercetare și, nu în ultimul rând, le mulțumesc oamenilor dragi sufletului meu, care mi-au fost alături la acest ultim pas spre legitimizarea calității de Doctor în domeniul Inginerie și Management”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.