Lorant Puskas ar fi împlinit astăzi 31 de ani !

Motociclistul reghinean Lorant Puskas care şi-a pierdut viaţa în urmă cu 4 ani în seara zilei de 21 august, într-un accident stupid, care s-a petrecut pe Valea Mureșului, pe DN 15, E578 la km 128 + 600 de metri, ar fi împlinit astăzi 31 de ani.

În comunicatul Poliției se specifica că motociclistul, pe fondul vitezei neadaptate, a acroșat din spate un vehicul cu tracțiune animală, nesemnalizat corespunzător condus de un bărbat de 29 de ani din comuna Aluniș.

Motociclistul se îndrepta cu prietenii săi, Ionuț și Radu, spre satul Androneasa la un restaurant unde se întâlneau de obicei. Din păcate, pentru Lory a fost ultimul drum, un drum care s-a oprit brusc în localitatea Pietriș, (comuna Deda), unde s-a stins din viață la 26 de ani.

Pe 24 august 2016 familia, rudele, colegii de servici, prietenii și peste 100 de motocicliști din Reghin, Tîrgu-Mureș, Odorhei, Miercurea-Ciuc și Gheorgheni l-au condus pe ultimul drum pe Lory. Slujba de înmormântare a fost oficiată de preotul catolic din municipiu Elemer Szabolcs ajutat de cantorul Péter Madaras. ,,Nu te vom uita niciodată! Tu vei rămâne alături de noi atâta timp cât ne vom amintii de tine și acceptăm că ai avut un hobby! Așa cum obișnuia să o spună chiar Lory. ,,Aceiași pasiune, același vis, două roți, o cască și un drum întins spre cer” au fost cuvintele a preotului în încheierea slujbei.

Coincidenţă sau nu cifrele 2, 4, 5, 6 şi 8 sunt omniprezente în momentele fatidice ale acestei familii şi a celor din jurul lor. Pe data de 12 septembrie 2014 iubita lui Lorant Puskas şi-a pierdut viaţa într-un accident de motocicletă pe DN14 în dreptul localității Brăteiuîn zona kilometrului 60 + 900 de metri. Fata de doar 18 ani a pierdut controlul motocicletei într-o curbă periculoasă și a ajuns pe contrasens a căzut după care s-a izbit într-un TIR și a ajuns sub roțile acestuia. A fost înmormântată pe 15 septembrie.

Pe 15 august 2020 în aceaşi lună şi la aceeaşi oră 21.00 cumnatul său Alexandru Man, originar din Topliţa deţinător al unui detector de metale a murit la numai 35 de ani în urma unei explozii ce s-a petrecut într-un garaj al familiei Puskas din Reghin13 Conform articolului „A murit cu bomba în brațe. Soacra a dat alarma. Caz halucinant în România!” publicat pe 18 august de Evenimentul Zilei anchetatorii declarau după primele investigaţii că „acesta ar fi manipulat necorespunzător un proiectil de război care ar fi explodat”. În acelaşi articol I.P.J. Mureș, mai preciza că din cercetări a rezultat faptul că bărbatul era deținătorul unui detector de metale și ar fi obișnuit să adune în vederea colecționării, diferite articole provenind din război.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *