LA MULŢI ANI, VAIDA FERENC !

Astăzi, 17 februarie, administratorul blogurilor ,, https://arabellasiferenc.blogspot.com” , ,,https://szaszregenesvidekemultesjelen.blogspot.com și al Grupului de Facebook ,,PRO Reghin” , Vaida Ferenc, împlinește 43 de ani.

În ultimii doi ani sărbătoritul s-a remarcat în mediul on-line ca fiind unul dintre cei mai activi inițiatori de conversați și promotori ai știrilor și reportajelor cu și despre Reghin postând pe grupul său public „PRO Reghin” într-un singur an peste 5.400 de distribuiri și unde are circa 27. 000 de urmăritori în fiecare lună. Totodată Grupul ,,Szászrégen és Vidéke”  înființat în data de 10 septembrie 2019, realizează anual circa 3.500 de distribuiri și înregistrează circa 1800 de urmăritori lunar.


Sărbătoritul accesează toate mijloacele virtuale oferite de spațiul online pentru a promova cele mai importante știri din Reghin și personalități de ieri și de azi care și-au legat viața de această comunitate. Colaborează cu majoritatea publicațiilor din mass-media mureșană, se luptă cu fake news-urile și este unul dintre cei mai fini observatori ai evenimentelor locale care prezintă cu un obiectivism rarisim toate știrile și reportajele pe Grupul Public „PRO Reghin” fără parti-prisuri și orgolii de conjunctură politică sau etnică. Imparțialitatea cu care publică pe grupul său public știri pozitive și negative deopotrivă despre viața comunității reghinene și a împrejurimilor l-au făcut să fie perceput de opinia publică ca un om distinct de „remarcabilă verticalitate morală şi etică”.

La ceas aniversar îi adresăm cele mai sincere felicitări şi urări de bine, administratorului Vaida Ferenc ,,Vă dorim sănătate, răbdare şi curaj, putere de muncă şi reuşită deplină în promovarea Reghinului pe care o realizați în mediul on-line.”

Iar pentru că în luna ianuarie sărbătoritul și-a fracturat piciorul și a suferit și o spitalizare gravă din cauza unei erori de procedură medicală care i-a pus viața în pericol, îi transmitem reghineanului însănătoșire grabnică și să redevină „Purtătorul de cuvânt al Reghinului în mediul virtual ”  în promovarea valorilor locale, acțiunilor edilitar gospodărești a autorităților administrației publice municipale, evenimentelor și nu în ultimul rând în spijinirea cauzelor sociale și campaniilor de voluntariat cum și-a obișnuit internauți în ultimii 2 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.