LA MULȚI ANI, MIRCEA OVIDIU MIHAI!

Stimate și distins sărbătorit, cu nume şi prenume de voievod român, de poet roman şi domn al Munteniei, Moldovei şi Transilvaniei, cu ocazia frumoasei aniversări ce înscrie 42 de ani de la naștere, îţi adresez cordiale urări de bine, însoțite de profunde sentimente de respect și admirație față de calitățile deosebite pe care le-ai demonstrat de-a lungul timpului pe parcursul prieteniei noastre de 30 de ani : principialitate, corectitudine, onestitate, verticalitate și tact diplomatic.

Aceste calităţi personale incontestabile au dat sclipire omului Mircea Ovidiu Mihai. Sărbătoritul zilei e un „leu veritabil”, un manager fair- play, un promotor al boxului extrem de dedicat, care de mai bine de un deceniu continuă să fie cel mai important promotor al boxului din municipiul Reghin prin clubul său personal BadBoy Gym.

Mircea Ovidiu Mihai este un patriot român autentic care îşi respectă înaintaşii cum rar ţi-e dat să întâlneşti în zilele noastre şi care nu lasă în urmă niciodată, îngropate în uitare tradiţile româneşti şi sfaturile primite de la străbuni săi pe care îi venerează. Are demnitate şi personalitate, este ordonat, impetuos, decis şi nu îşi măsoară niciodată succesul personal conform standardelor societăţii. Chiar dacă e un om conservator din multe puncte de vedere a ştiut întotdeauna să îşi înfrunte adevăratele nevoi şi dorinţe şi să aprecieze darurile sorţii.

Sărbătoritul zilei este o persoană calmă-n aparență, dar care nutrește sentimente mai puternice decât permite să transpară. Chiar dacă este patron, munceşte cot la cot cu angajaţii săi, iar în timpul liber îi place să muncească în construcţii să înfrumuseţeze şi să reabiliteze clădiri vechi ori să se relaxeze la ţară la casa părintească. Când nu zideşte ceva, face sport, face acte de caritate *(fără să le facă publice) ori citeşte cărţi de filozofie ori despre cei mai mari conducători din istoria României.

Cu toate preocupările sale nu uită să contribuie zi de zi, câte un un pic şi la atingerea potențialului său maxim și nu se dă în lături nici să-şi tempereze pornirile instinctuale și nici să-şi corijeze defectele. Îl admir pentru că pune preț pe demnitate şi pentru că evită diplomatic să păstreze în anturajul său oamenii care nu-l ajută să evolueze, care îl ţin în loc ori riscă să îl compromită.

Totodată Mircea Ovidiu Mihai este un familist convins și un părinte model care se străduiește din răsputeri să le asigure celor trei copii ai săi (Miguel, Sara și Ina) o creștere frumoasă, din care să nu lipsească ”cei șapte ani de acasă” și accesul la o educație de care el nu a avut parte în copilărie !

A consemnat Matei R. Mihai 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *