LA MULŢI ANI, DOMNULE AVOCAT STELIAN DORU CĂTANĂ!

Site-ul ,,viselenuautermenlimita.ro” îi urează ,,La mulți ani !”, avocatului şi consilierului local Stelian Doru Cătană, care, azi 8 februarie 2021 a împlinit 39 de ani. Cu această ocazie îi transmitem cele mai sincere urări de sănătate, prosperitate şi eficienţă în activitatea de avocat şi consilier local.

Sărbătoritul este tatăl a doi copii, avocat de profesie de aproape 13 ani în cadrul Baroului Mureş şi consilier local din partea Partidului Naţional Liberal, în urma alegerilor locale din 27 septembrie 2020.

Stelian Doru Cătană este un om în slujba dreptăţii, animat de două impulsuri puternice aflate într-o colaborare armonioasă: dragostea de muncă şi dragostea pentru aproapele său. Vorbim de un om care şi-a descoperit şi şi-a dezvoltat, la timpul potrivit, latura conceptuală a naturii sale umane, care ştie să îşi folosească toată energia în relaţiile interpersonale, şi care întruchipează loialitatea sub toate aspectele ei: față de părinți, casă, familie, copii, societate şi în profesia de avocat şi în demnitatea de consilier local.

Stelian Doru Cătană este un om cu principii foarte clare, care crede foarte mult în învăţătura lui Isus Hristos: „Daţi Cezarului ce este al Cezarului şi lui Dumnezeu ce este al lui Dumnezeu!“, fiindcă, cu aceste câteva cuvinte el i-a pus în încurcătură pe duşmanii săi şi, a rezumat în mod concis atitudinea echilibrată, pe care trebuie să o aibă oamenii în relaţiile cu Dumnezeu şi cu Statul.”

Petru că este un om extrem de ocupat, care munceşte şi în ziua sa de naştere, l-am contactat telefonic, pentru a afla cum îşi serbează ziua, ce cadou şi-ar dori, şi ce planuri are pentru acest an ?

:” În prima parte a zilei mi-am serbat ziua prin muncă, depunâd acte la Primărie, făcând întâmpinări la Judecătorie, primind clienţi la biroul de avocatură şi, răspunzând în paralel la apeluri, mesaje și urări din partea celor care şi-au făcut timp să mă felicite. A doua parte a zilei o sărbătoresc alături de familie care este un lucru sfânt pentru mine. În cursul zilei de ieri, am sărbătorit în avanpremieră împlinirea celor 39 de ani la un restaurant, alături de câţiva prieteni apropiaţi. Ce îmi doresc de la viaţă la 39 de ani ? Sunt un om împlinit din toate punctele de vedere, şi pentru asta, îi mulţumesc Divinităţii. Îmi doresc în continuare să îmi dea Dumnezeu sănătate şi putere de muncă, pentru a putea, în calitate de consilier local, să duc la bun sfârşit proiectele începute şi pentru a fi în slujba cetăţenilor. În calitate de avocat, îmi doresc să ajut cât mai mulţi clienţi să li se facă dreptate, în Justiţie. Pentru mine, dragostea de muncă este una din cele mai bogate surse de fericire, alături de dragostea familiei şi respectul pentru comunitatea în care m-am format. Ce bucurie mai mare poate avea un om, decât să se poată exprima în întregime prin munca sa?” a declarat sărbătoritul pentru site-ul „viselenuautermenlimita.ro”.

Avocatul a fost asaltat cu urări şi felicitări aniversare şi pe pagina de Facebook unde sărbătoritul a primit, până la ora 20.00, peste 1000 de aprecieri şi mesaje din partea celor care îl urmăresc în mediul on-line şi, îi apreciază principiile după care se ghidează în relaţile umane, stilul de viaţă şi activităţile care le realizează în slujba reghinenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *