LA MULȚI ANI, CIPRIAN FĂRCAȘ !

Sunt oameni pentru care răutatea nu există. Oamenii aceștia au mereu zâmbetul pe buze, nu se încruntă, nu cunosc sentimentul răzbunării sau al invidiei, nu poartă povara unor frustrări. Pentru ei viața este o sărbătoare în care nu există trădări, vinovății sau orgolii prostești. Un astfel de om este videograful Ciprian Fărcaș care în 2007 punea bazele firmei Cipri Studio. Împreună cu soția sa, Anca au început o afacere în domeniul foto-videografiei, ca autodidacți, iar după ce s-au specializat cu o parte din cei mai mari fotografi din România și chiar din lume, pasiunea lor s-a transformat într-un mod de viață.

Sărbătoritul face parte din acei oameni cărora nu le dai niciodată vârsta pe care o au. În ciuda acestui fapt Ciprian Fărcaș azi chiar împlinește 36 de ani, ocazie cu care site-ul viselenuautermenlimita.ro îi urează ”La mulţi ani ! cu sănătate şi împliniri nestăvilite dăruite desăvârşirii artei pe care o practică cu mare noblețe”.

 

 

Cipri Farcas 36

Contactat telefonic sărbătoritul a declarat pentru viselenuautermenlimita.ro ,,Anul acesta îmi sărbătoresc ziua de naștere în familie. Cu această ocazie vreau să îi mulțumesc soției mele, Anca pentru pentru încrederea acordată în toți acești ani și pentru tot sprijinul oferit zi de zi atât în plan familial cât și profesional. Din dragostea noastră, preiau toată puterea și inspirația de care am nevoie în această meserie. De când mă știu, muncesc încontinuu pentru a-mi atinge idealurile. Știu că nu există inspirație fără transpirație și dacă am reușit să îmi creez un nume în sfera video-grafiei am ars fiecare etapă în dezvoltarea mea profesională și am ținut întotdeauna la rigoarea datoriei” a mărturisit sărbătoritul.

Cipri Fărcaș are o etică profesională foarte puternică și este un fotograf care știe foarte bine unde se termină libertatea artistică și unde începe kitsch-ul. Din acest an firma reghineanului și-a schimbat sigla în Cipri & Anca For Weddings și la ora actuală sărbătoritul are în portofoliu aproape 600 de evenimente foto-videografiate pe care le-a transformat în ecranizări personalizate.

,,Pe plan profesional îmi doresc sănătate ca împreună cu soția mea, să ne putem continua munca cu cea mai mare dăruire și dragoste, să putem participa cu plăcere la cât mai multe evenimente alături de clienții și prietenii noștri care doresc să fim aproape de ei în cele mai fericite zile din viața lor” a precizat în încheiere videograful, Ciprian Fărcaș.

viselenuautermenlimita.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *