ÎN VIZITĂ LA CEA MAI VÂRSTNICĂ LOCUITOARE DIN REGHIN !

   De curând am vizitat-o pe cea mai vârstnică persoană din municipiul Reghin, o femeie cu nume de sfântă care a depăşit pragul vârstei de 99 de ani, care a avut 3 copii, are 5 nepoţi, 8 strănepoţi şi 4 stră-strănepoţi.

    I-am cunoscut o parte din membrii familiei şi am depănat amintiri cu doamna Ana despre istoria Reghinului din ultimul secol de existenţă, am vorbit despre problemele bătrâneţii despre dragostea de familie, respect şi atenţie. Din vorbă în vorbă am aflat cum a ajuns să se mute în Iernuţeni în urmă cu mai bine de 90 de ani şi nu în ultimul rând care sunt secretele longevităţii acestei femeii simple care a lucrat aproape două decenii în cadrul C.I.L. Reghin. 

   Povestea vieţii reghinencei care nu are regrete şi prejudecăţi va fi publicată în studiul „Pe Urmele Celor Mai Longevivi Oameni din Transilvania” şi potrivit cercetărilor realizate de mine în ultimi 6 ani, Ana Pal se află pe poziţia a 10-a în clasamentul celor mai longevive femei din istoria Reghinului şi totodată deţine titlul de cea mai vârstnică persoană în viaţă cu domiciliul pe raza municipiului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.