În ultimele 9 luni de zile, Márk Endre Dezső şi-a crescut cota de audienţă pe Facebok cu 2538 de persoane !

Pe data de 24 decembrie 2019, inginerul şi viceprimarul Reghinului Márk Endre Dezső la acea dată îşi crea prima pagină de socializare în calitate de politician. Pe 4 martie 2020, când şi-a anunţat candidatura la funcţia de primar în „Oraşul viorilor” acesta era urmărit pe pagina de Facebook de 1800 de internauţi iar pe 16 august 2020 la întoarcerea acasă a candidatului UDMR, Márk Endre din Spitalul Judeţean Mureş după ce a fost depistat pozitiv la testarea pentru COVID-19, numărul de urmăritori pe pagina oficială de Facebook au crescut brusc la 2412 persoane. Azi, la 9 luni distanţă, şi la două luni şi o săptămână de când a câştigat alegerile locale pentru funcţia de primar, numărul vizitatorilor săi a crescut la 4338 de urmăritori pe internet adică i-a crescut popularitatea cu un număr 2538, de persoane. Din cei 4338 de internauţi care îi urmăresc postările, doar 92 dintre ei nu le şi apreciază, ceea ce înseamnă că i-a crescut cota de popularitate şi de încredere în rândul cetăţenilor din municipiul Reghin considerabil.

Într-un clasament al celor mai apreciate postări ale politicianului Márk Endre Dezső, de când îndeplineşte funcţia de şef al Administraţiei Municipale din Reghin, cea mai apreciată postare rămâne cea de după aflarea rezultatului alegerilor locale, care i-a adus mandatul de primar. Postarea din 28 septembrie 2020 de la ora: 16 şi 16 minute, în care noul edil al Reghinului le mulţumeşte reghinenilor pentru faptul că l-au votat, a înregistat 1,1 K aprecieri, 182 de comentarii şi 48 de distribuiri.

Niciodată atât de mulți nu au susținut schimbarea în Reghin. Felicitări reghinenilor pentru această mare realizare istorică, vă mulțumesc pentru această declarație copleșitoare și clară, de voință. Deși mulți oameni cred că Márk Endre a câștigat aceste alegeri, aș dori să clarific că această victorie NU este a mea. Această victorie vă aparține Dumneavoastră, această victorie aparține reghinenilor!.”

Pe locul II în topul aprecierilor, se află depunerea jurământului în funcţia de primar, din data de 26 octombrie 2020. Postarea a fost realizată la ora: 17.00 şi 43 minute şi înregistrat 939 de aprecieri, 221 de comentarii şi 30 de distribuiri.

În strictă conformitate cu normele epidemiologice, în prezența doamnei Mara Togănel, prefectul județului Mureș, al domnului Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș, în această după-amiază am depus jurământul de învestire, împreună cu 19 colegi consilieri din municipiu. Scopul nostru comun este crearea condițiilor propice pentru un Reghin locuibil”. Postarea a strâns 939 de aprecieri, 221 de comentarii şi a fost distribuită de 30 de ori pe alte pagini de socializare. 

Sursa foto: Pagina de Facebook Márk Endre Primarul Municipiului Reghin / Szászrégen Polgármestere (26 noiembrie 2020)

 

Pe locul III în clasament se află mesajul primarului Márk Endre Dezső, la 102 ani de la marele ac istoric al Unirii Transilvaniei cu Patria mamă de la 1 decembrie 1918, postat la ora 08.00: Dragi reghineni! Ziua Națională a unei țări marchează o zi, un eveniment care în spiritul reciprocității întărește o comunitate. O zi care ne amintește că o țară și cetățenii ei pot fi puternici atunci când există unitate și consens în promovarea și apărarea intereselor. Când în spiritul păcii și a normalității este promovat respectul față de celălalt, trecutul nu reprezintă decât istorie, iar cheia succesului este prezentul. O zi în care multiculturalitatea și moștenirea istorică întrețesute pot face viitorul comun așa cum ni-l imaginăm. La mulți ani România! La mulţi ani Reghin !

Postarea a adunat 946 de likeuri, a fost comentată de 105 de internauţi şi distribuită de 39 de persoane pe alte pagini de socializare.

Pe locul IV în clasamentul cu cele mai multe aprecieri se află postarea din 29 octombrie, ora: 10 şi 27 minute în care primarul municipiului a făcut o postare legată de reabilitarea terenului de sport ,,Metalul” situat pe strada Apalinei, nr.93 – peste drum de serele municipiului. 

Am predat lucrările de reabilitare a terenului de sport „Metalul” către firma de construcții care a câștigat licitația. Valoarea totală a investiției depășește suma de 300.000 de euro.

Postarea a înregistrat 796 de aprecieri, 61 de comentarii şi a avut 20 de distribuiri.

Sursa foto: Pagina de Facebook Márk Endre Primarul Municipiului Reghin / Szászrégen Polgármestere (29 noiembrie 2020)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *