În curând „20 de lucruri care nu le ştiai despre Constantin Bozdog” profesorul olimpicilor de matematică care nu spune lucruri bombastice dar face lucruri excepţionale!

    Zilnic venim în contact cu foarte mulți oameni, care mai de care mai diferiți, cu aspirații proprii, cu liste de valori personalizate, cu propriile definiții ale fericirii și tristeții, și cu multe alte trăsături, care le șlefuiesc un chip unic. În calitate de jurnalist am cunoscut omul în cele mai diferite și complexe ipostaze, l-am văzut cum reacționează la provocări și cum se comportă atunci când își atinge limitele, cunosc diferența dintre un om care caută să iasă în evidență și unul care cu adevărat o face. Am stat de vorbă cu oameni din toate clasele sociale, i-am promovat le-am relatat poveştile de viaţă și recunosc că de la fiecare am avut de învăţat câte ceva.

     Site-ul “viselenuautermenlimita.ro” vă prezintă pe data de 16 aprilie 2021 al optulea episod din rubrică săptămânală intitulată “20 de lucruri pe care nu le ştiai despre cei mai populari reghineni de ieri şi de azi”. Pentru că susţinem profesorii pasionaţi şi dăruiţi meseriei lor pentru ca ei să îmbunătăţească educaţia noilor generaţii şi societatea românească, protagonistul următorului episod este Constantin Bozdog profesor de matematică în cadrul Şcolii Gimnaziale “Augustin Maior” care în cei aproape 35 de ani de învăţământ a predat aproximativ 30.000 ore în învăţământul din România şi din Statele Unite ale Americii.

    Profesorul Constantin Bozdog este unul din oamenii care îşi asumă cu profesionalism rolul şi responsabilitatea imensă de a modela cine vor deveni tinerii de astăzi. Vorbim de un dascăl care respiră educaţie de calitate zi de zi, care are o bază raţională foarte dezvoltată şi un optimism cu adevărat inepuizabil. Este coautor de manuale şi culegeri de teste de matematică de antrenament pentru Evaluarea Naţională şi este unul dintre cei mai buni preparatori de probleme de matematică pentru concursuri şi olimpiade de matematică din zona Mureşului.

Va urma 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *