GHEORGHE TRIPON A ÎMPLINIT 78 DE ANI !

Șarmantul pensionar Gheorghe Tripon a împlinit azi respectabila vârstă de 78 de ani. Sărbătoritul a avut o contribuție deosebită în activitatea Întreprinderii Metalurgică Republica (I.M.R.) Reghin și în anul 2010 a debutat și ca autor de carte după ce a scris o lucrare despre viaţa profesorului, sculptorului și artistului plastic, Jorga Ferencz intitulată pur şi simplu “Maestrul Feri”  căruia prin Hotărârea de Consiliul Local nr. 46 din 2004 i s-a conferit titlul de “Cetăţean de Onoare” pentru merite deosebite în activitatea culturală.

 


 

ANIVERSAR GHEORGHE TRIPON 2

Însă cei mai mulți reghineni și-l amintesc pe Gheorghe Tripon ca inspector șef pe învțământ în cadrul Întreprinderii Metalurgica unde în perioada 1977 – 1992 a organizat sute de cursuri de policalificare ridicând nivelul de calificare a salariaților și avut în subordine circa 500 de cadre cu studii superioare începând de la ingineri, până la economiști și încheind cu subingineri.

Gheorghe Tripon și-a sărbătorit ziua de naștere la o pizzerie selectă din municipiu cu un grup de prieteni cu care a închinat un pahar de vin ori de coniac în funcție de preferințele invitaților și a făcut cinste cu pizza celor mai apropiați prieteni ai săi. De la eveniment nu a lipsit nici soția sărăbătoritului Ana și mezinul familiei, ing. Paul Tripon. Întrebat cum se simte la aceaastă vârstă sărbătoritul a declarat foarte jovial ,,Mă simt aproape ca un tânăr de 18 ani, creierul funcționează perfect. Joc șah, fac mișcare, citesc, scriu și nu am timp să mă plictisesc. Am peste 40 de ani munciți în câmpul muncii, am 52 de ani de căsnicie, doi băieți și trei nepoți și ce pot să îmi doresc mai mult? ” a conchis Gheorghe Tripon.  

Cu prilejul aniversării a 78 de ani de viață ne face o deosebită plăcere să îi transmitem urări călduroase de sănătate, liniște sufletească, bucurie domnului Gheorghe Tripon și să lanseze cât mai curând romanul vieții tatălui său Petre Tripon care este scris dar încă nu a fost publicat. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.