Doamna Jana Malos din Reghin a împlinit 99 de ani ! Aflaţi în curând povestea vieţii unei asistente medicale de excepţie, nepoată de chiabur, noră de protopop şi soţie de deţinut politic !

Reghinul a avut de-a lungul anilor o pleiadă de femei centenare strălucitoare, răsărite ca o corolă de minuni, care s-au născut sau au trăit pe aceste meleaguri până la adânci bătrâneţi. Fie că ne referim la Iren Hejas-Zsukan, Szilágyi Eszter sau Karoliene-Schuller care au depăşit un secol de viaţă trăind fiecare câte 103 ani, continuând cu Ana Pop sau Rózsa Szabó care au depăşit pragul vârstei de 102 ani şi încheind cu Rozalia Adorjáni sau Berger Sally care au fost prezente la propriul lor centenar bifând venerabila vârsta de 100 de ani.

Seniorii Cetăţii” merită tot respectul şi aprecierea noastră motiv pentru care siteul „viselenuautermenlimita.ro” vă prezintă pe data de 26 septembrie 2020 povestea asistentei medicale Jana Maloş (n. Teodorescu), nora protopopului ortodox Ioan Maloş şi fost parlamentar, care pe data de 16 septembrie a împlinit 99 de ani şi căreia siteul „vieselenuautermenlimită.ro” a hotărât să îi decerneze o „Diplomă de Excelență” pentru înalte valori umane: DEMNITATE, RESPECT și CURAJ în toate manifestările vieții ! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.