CARP Reghin organizează excursie în Nordul Moldovei

Asociația Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Reghin, organizează, în perioada 12-14 octombrie 2018, o excursie în Nordul Moldovei cu următorul program: 
Ziua I : plecarea din Reghin (Biserica Săsească) în data de 12 octombrie ora 7.00 cu autocarul pe traseul Bistrița – Pasul Tihuța – Vatra Dornei cu staționare și vizitarea stațiunii.
De la Vatra Dornei itinerarul va continua pe drumul montan Transrarău ce străbate masivele muntoase: Rarău și Giumalău. Apoi drumeția va continua prin Câmpulung Moldovenesc spre Gura Humorului cu staționare la Stupca la Casa memorială „Ciprian Porumbescu” de unde itinerarul va continua pe drumul spre Suceava cu cazare la Hotel Bucovina.
Ziua II: la ora 7.30 vizită la Centrul de Cultură ”Mihai Eminescu” din Ipotești, după care drumeția va continua la Botoșani unde grupul de excursioniști vor vizita Casa Memorială ”Nicolae Iorga” urmată de un tur al orașului Botoșani. Revenirea la Suceava – Gura Humorului –Câmpulung Moldovenesc – Iacobeni – Ciocănești, unde se va servi masa de prânz și excursioniștii vor fi cazați în trei pensiuni.
Ziua III: servirea micului dejun și plecarea spre casă pe traseul: Cârlibaba – Vârful Rotunda din Munții Rodnei – Sângeorz Băi – Bistrița – Reghin.
Prețul excursiei este de 220 lei/persoană. Taxele de intrare pentru obiective NU sunt incluse în prețul excursiei. Informații suplimentare se pot obține la sediul Asociației din Reghin, Str. Sării nr.11 sau la numărul de telefon: 0757-518-466. (R.M.)

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.