C.A.R.P. Reghin organizează pelerinaj la Vatican ,,Pe urmele Cardinalului Alexandru Todea”

       În perioada 13 – 20 martie 2020 Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Reghin organizează un pelerinaj  în ,,Postul Paștelui” în Italia la Roma intitulat ,,Pe urmele Cardinalului Alexandru Todea”. Traseul  cuprinde itinerarul : Reghin, Liublijana, Treviso, Padova, Florența, Roma, Siena, Assisi și Veneția. Tarif 490 euro de persoană.

Tariful include transport cu autocar modern, 7 nopți cazare cu mic dejun, la hotel de trei stele și vizite ghidate cu însoțitor de grup din România. La Vatican pelerinii reghineni vor fi primiți de către ambasadorul României, prof. univ. dr. Liviu-Petru Zăpârțan și de un înalt prelat bisericesc sau posibil chiar de către Sanctitatea Sa, Papa Francisc.


      Președintele C.A.R.P. Reghin, Stoica Leon a precizat pentru site-ul „viselenuautermenlimita.ro” că tariful nu include taxele de oraș (se achită la hotel 3 euro/ pers/noapte), asigurarea medicală și/sau storno, intrarea cu trenul și croaziera pe insule în Veneția. Președintele C.A.R.P. Reghin, a mai precizat  totodată că tariful de 490 euro al pelerinajului nu acoperă nici prețul biletelor de transport public din Florența și Roma de aproximativ 15 euro, biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, așezăminte de cult etc. ) și nici eventualii ghizi pentru acestea, alte vizite decât cele prevăzute  în program: Bilet Vatican (online cu ghid local 35 euro), ghid local Roma Antică  + Roma Barocă 10 euro de persoană, intrarea la Colosseum 12 euro/ persoană, bilet pentru mijlocul de transport  în comun  în Florența, 3 euro de persoană și la intrarea la Basilica Santa Croce și la Capela Di Medici din Florența câte 8 euro de obiectiv de persoană.  

      Cei interesați își pot rezerva un loc la numărul de telefon 0757-518-466 persoană de contact: Rajta Olga. La înscrie se va achita cel puțin 250 euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.