Boss Phantom a ajuns pe coperta revistei ,,Miny Dogs kinološki magazin”  

 

Pe 13 noiembrie 2017, siteul ,,viselenuautermenlimita.ro” publica articolul ,,BOSS PHANTOM”, PRIMUL MASTIFF TIBETAN DIN ROMÂNIA, CAMPION MONDIAL” , imediat după ce câinele de lux al omului de afaceri Tudor Sălăgean din Sângeorgiul de Mureș uimea lumea  întreagă, câștigând locul I la ,,World Dog Show Leipzig” din Germania, la clasa ,,Puppy Best of Breed”. Știrea a făcut repede înconjurul lumii, titlul obținut l-a adus în lumina reflectoarelor și l-au transformat peste noapte într-o vedetă canină fără precedent în România. 


TUDOR SALAGEAN AND BOSS

Între timp ,,Boss Phantom” a câștigat titlu după titlu, și a doborât record după record. A apărut la cele mai importante posturi de televiziune din România și din străinătate, a fost protagonistul unui videoclip muzical, ale cărui versuri i-au fost dedicate în exclusivitate, totodată povestea ascensiuni sale a fost scrisă într-o carte, iar stăpânul său din respect pentru faptul că nu a fost niciodată învins într-o competiție i-a ridicat o statuie în mărime naturală cioplită din arbore de Sequoia. 

 

Zilele trecute, ,,Boss Phantom” a apărut pe coperta celebrei reviste chinologice internaționale ,,Miny Dogs kinološki magazin”. Jurnaliștii din Croația i-au dedicat un reportaj scris în limba engleză pe două pagini în nr. 2 al publicației din luna februarie, Mastiff-Tibetanului din Sângeorgiul de Mureș, dublu campion mondial, publicându-i pe scurt povestea  în date și statistici intercalate cu  o serie de fotografii din activitatea sa competițională.

La un asemenea palmares strălucitor nu ai cum să rămâi indiferent să nu te apleci și să nu-i recunoști valoarea și greutatea:  103 expoziții fără nici o înfrângere și peste 300 de titluri, câștigate de Boss Phantom, după ultimele două competiții din Timișoara și de la Arezzo din regiunea Toscana, Italia la care a participat recent.  


A BOSS P Sigla VNATL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *