BOOS PHANTOM A CÂŞTIGAT 7 MEDALII ÎN MUNTENEGRU ŞI A DEVENIT CAMPION BALCANIC PENTRU A III-A OARĂ !

În perioada 28-29 noiembrie proprietarul canisei „Lion Dog Guard” din Sângeorgiu Mureş, Tudor Sălăgean a participat cu celebrul său Mastiff-Tibetan, „Boss Phantom” la concursul internaţional canin „Internaţional Dog Show Muntenegru” ce s-a desfăsurat în capitala ţării la Podgoriţa. La startul competiţiei ce s-a desfăşurat pe parcursul a două zile s-au înscris 920 de câini de rasă din toată Europa. În cele două zile de competiţii tibetanul din Sângeorgiu de Mureş legitimat în cadrul Canisei „Lion Dog Guard” a obţinut 7 medalii şi diplome la clasa campioni „Sunt foarte fericit fiindcă în acest sfârşit de săptămână am participat cu „Boos Phantom” pentru prima dată la o competiţie internaţională în această ţară de unde ne-am întors încununaţi de lauri, obţinând titlurile de „Campion Muntenegru” , „Grande Champion – Muntenegru” (3 B.O.B.), „Campion Balcanic” (pentru a III-a oară), „Campion peste ţările din fosta Iugoslavie”, „Campion pentru Coasta Mediteraniană”, „Campion Adriatica” şi „Campion de Club Profesionist” titlu obţinut de mastifful meu pentru a 5-a oară în cariera sa. Am trăit momente extrem de emoţionante şi clipe greu de uitat vreodată. Organizatorii când au aflat de palmaresul câinelui meu au oprit competiţia pentru a-l prezenta pe „Boos Phantom” şi performanţele sale fiindcă au fost martorii unui eveniment nemaiîntâlnit într-o competiţie canină din ţara lor. Pentru astfel de momente de glorie merită să faci toate sacrificiile care le implică participarea la un concurs internaţional” a declarat Tudor Sălăgean, pentru siteul viselenuautermenlimita.ro. 


 

Omul de afaceri a postat performanţele obţinute în Muntenegru şi pe pagina sa oficială de Facebook cu titlul „Povestea merge mai departe”

INTERNAȚIONAL DOG SHOW MUNTENEGRU 28-29.2020

BOSS PHANTOM Lion Dog Guard Ch.Class.

CACIB 1 = Ex1,B.M., B.O.B.

CACIB 2 = Ex1,B.M., B.O.B.

Club Speciality = Ex1,Winner Club,B.M., B.O.B.

Campion si Grand Ch.Muntenegru

Campion Balkanic pentru a 3 oară și alte titluri…..


În zece ore postarea proprietarului celui mai titrat Mastiff-Tibetan din lume a înregistrat peste 1,1 K aprecieri şi peste 400 de comentarii în care a fost felicitat de români din toată ţara şi chiar şi de crescători de câini din străinătate pentru performanţele obţinute.

În acest moment „Boss Phantom” are vârsta de 3 şi 6 luni şi un palmares care însumează 111 competiţii, peste 340 de titluri de locul I şi nici o înfrângere. Câinele de lux din Sângeorgiul de Mureş este triplu campion balcanic şi-a adjudecat de 5 ori titlul de „Supreme Best in Show” în cinci ţări diferite şi nu în ultimul rând a obţinut 76 de B.O.B.-uri ,,Best of Breed”, adică titlul de cel mai bun exemplar al rasei sale. Cu un asemenea arsenal de victorii este greu de crezut că în următorii 10 ani un alt câine din această rasă va putea să îl surclaseze pe „Boos Phantom”.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.