Apel la caritate pentru 5 boxeri de perspectivă !

Clubul Sportiv de Box Potaissa Turda, antrenat de peste 30 de ani de legendarul Dandoczi Edmond face un apel către toți iubitori sportului cu mănuși pentru a putea participa la Campionatele Naționale de cadeți și juniori de anul acesta la Brăila.

,,Lansăm un apel fiindcă  în 23 aprilie sunt campionatele și mai avem nevoie de fonduri pentru masă, cazare și transport pentru 7 zile.  Acești sportivi provin din familii sărace.  În anul 2019 am obținut cel mai bun rezultat, titlul de vicecampion la cedeți prin Vândulă Iosif, 50 kg la Campionatele Naționale de Cadeți de Box la Târgu- Jiu și numeroase locuri 1,  la ,,Centura Păltiniș”, și la „Centura Transilvaniei” prin 5 sportivi de mare perspectivă” a precizat pentru site-ul „viselenuautermenlimita.ro” antrenorul emerit, Dandoczi Edmond, dublu campion național în anii 1964- 1965  pe vremea când era legitimat la “CLUBUL SPORTIV INDUSTRIA SÂRMEI” Câmpia-Turzii.

Cei care vor să ajute financiar susținerea activității sportive a celor cinci pugiliști ai Clubului Sportiv de Box Potaissa Turda o pot face sunând la numărul de telefon : 0753177540, persoană de contact Dandoczi Edmond sau direct la sediul clubului din  strada 1 Decembrie nr. 34, Câmpia Turzii- județul Cluj. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.