Agenția OTP Bank Reghin, aproape de finalizarea lucărilor de modernizare

Agenția băncii OTP din municipiul Reghin, deschisă în anul 2006, se află în plin proces de modernizare, iar în aceste zile se finalizează lucrările de reparaţie în regim de urgenţă. Unitatea are sediul în strada Piaţa Petru Maior nr. 50, în clădirea care a fost reşedinţa Dr. Ioan Popescu, cel care a fost primar al Reghiului în perioada 1924-1940.

În această perioadă, chiar dacă faţada băncii se află în proces de modernizare, unitatea funcţionează cu program de luni până vineri, între orele 10.00 şi 17.00. “Lucrările au început pe data de 2 noiembrie şi sperăm ca pe data de 18 decembrie să le încheiem, iar după terminarea șantierului așteptăm clienții locali, clienți individuali și companii, într-un spațiu renovat, cu un design nou, propice pentru operațiunile bancare”, a declarat pentru site-ul “viselenuautermenlimita.ro”, managerul OTP Bank Reghin, Mihai Badiu.

Proiectantul general al lucrării este Bianca Melitta Tămăşan B.I.A., din comuna Batoş, iar constructorul este compania Ocab Leo S.R.L., din comuna Suseni, conform autorizaţiei de construire nr. 12/31.01.2020 eliberată de Primăria Municipiului Reghin.

OTP Bank România este parte a OTP Group, unul dintre cele mai importante grupuri financiare din Europa Centrală şi de Est, cu operaţiuni în ţări, precum Ungaria, Muntenegru, Croaţia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia, Serbia şi România. OTP Bank România este prezentă din 2004 pe piaţa bancară locală și ocupă locul nouă, în funcție de active, în clasamentul jucătorilor bancari din România. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.