Visele Nu Au Termen Limita
publicitate
Stiri
Târgul de Crăciun FLAMINGO și-a deschis porțile!

În zilele de 6, 7 și 8 decembrie, într-un cadru pastoral și plin de emoție și de spiritualitate, în incinta Catedralei Greco-Catolice din cartierul Libertății a cărui temelie a fost pusă de cardinalul Alexandru Todea, Florăria Flamingo organizează un Târg…

Targ de Craciun F 2019

În zilele de 6, 7 și 8 decembrie, într-un cadru pastoral și plin de emoție și de spiritualitate, în incinta Catedralei Greco-Catolice din cartierul Libertății a cărui temelie a fost pusă de cardinalul Alexandru Todea, Florăria Flamingo organizează un Târg de Crăciun inedit între orele 8,00 – 20,00.

Atmosfera caldă de Sărbători este întregită de o gamă variată de decorațiuni și accesorii de sezon sau pur și simplu dedicate bucuriei sufletului și minții. Cetățenii din municipiu și din “Ținutul Reghinului” sunt așteptați i-a parte la această sărbătoare a frumosului, tradițiilor și, de ce nu, a încercărilor zilnice de a ne bucura de viață.

Florăria Flamingo administrată de Zamfira Oltean este un brand al Reghinului în sfera magazinelor cu obiect principal de comerț cu amănuntul al florilor, plantelor și semințelor care continuă să fie în topul preferințelor clienților datorită stilului și calității care definesc aranjamentele florale, decorațiunile și accesoriile de sezon propuse de 21 de ani de S.C. Flor Flamingo S.R.L. 


2019 Targ de Craciun

About the author

Related Posts

Leave a comment