Visele Nu Au Termen Limita
publicitate
RECLAME
Închiriem spații comerciale ultracentrale în centrul Reghinului

Oferim spre închiriere spațiu comercial, ultracentral cu posibiltate de parcare și aprovizionare, în municipiul Reghin. Spațiul este amplasat pe strada Petru Maior nr. 3, într-o zonă cu vad comercial foarte bun, beneficiază de finisaje de ultimă generație și este amplasată…

Oferim spre închiriere spațiu comercial, ultracentral cu posibiltate de parcare și aprovizionare, în municipiul Reghin. Spațiul este amplasat pe strada Petru Maior nr. 3, într-o zonă cu vad comercial foarte bun, beneficiază de finisaje de ultimă generație și este amplasată la parterul unui complex comercial cu intrare separată. Spațiul dispune de o suprafață utilă de 91 de mp. parter + 87 mp. subsol – depozit amenajat, pretabil pentru arhivare, depozitare, producție, etc.


Spatiu de inchiriat 

 

 

Spatiu Comercial 3

 

 

DSCF6288

 

 

Spatiu Comercial 6


Închiriem totodată spațiu pentru restaurant cu terasă spațioasă în centrul municipiului strada Piața Petru Maior nr. 3. Spațiul pentru restaurant dispune de o suprafață de 100 mp, + 500 mp terasă de vară pretabilă pentru videoproecții, evenimente publice și private ori concerte în aer liber. Relații la numărul de telefon : 0744-511-564, între orele 10.00 – 22.00. 

 


Spatiu de inchiriat 3

Spatiu de inchiriat 2

 

About the author

Related Posts

Leave a comment