Visele Nu Au Termen Limita
publicitate
Reghineanul Claudiu-Gabriel Bîndilă nou Inspector Școlar General al Județului Mureș

Conform unui comunicat emis de Inspectoratul Școlar Județean Mureș,  “începând cu data de 6 ianuarie 2020, încetează detașarea în interesul învățământului din funcția de inspector școlar general la Inspectoratul Școlar Județean Mureș a domnului profesor Ioan Macarie, conform Ordinului de…

Conform unui comunicat emis de Inspectoratul Școlar Județean Mureș,  “începând cu data de 6 ianuarie 2020, încetează detașarea în interesul învățământului din funcția de inspector școlar general la Inspectoratul Școlar Județean Mureș a domnului profesor Ioan Macarie, conform Ordinului de Ministru nr. 5746 din 06.01.2020.”

Același comunicat arată că tot cu această dată, domnul profesor Bîndilă Claudiu-Gabriel a fost numit prin detașare în interesul învățământului, în funcția de inspector școlar general la Inspectoratul Școlar Județean Mureș, conform Ordinului de Ministru nr. 5747 din 06.01.2020.

Claudiu Bîndilă a fost director al Liceului ”Petru Maior” și membru în Consiliul consultativ al inspectorului general școlar pe probleme de educație fizică.

Totodată, Claudiu Gabriel Bîndilă a ocupat funcția de Președinte PNL Reghin și este consilier local PNL în Consiliul Local Municipal Reghin.

 

 

About the author

Related Posts

Leave a comment