Visele Nu Au Termen Limita
publicitate
Stiri
Prima ediție a Cupei Deda la Box organizată de promotorul Mircea Ovidiu Mihai !  

Asociația Clubul Sportiv ,,Bad Boy” din Reghin în colaborare cu Primăria și Consiliul Local Deda organizează ediția I a Cupei Deda la Box pe data de 19 mai 2019 începând cu orele 15.30 la Sala de Sport din localitate. Conform…

59994875_2439099879443717_3976436449561018368_nAsociația Clubul Sportiv ,,Bad Boy” din Reghin în colaborare cu Primăria și Consiliul Local Deda organizează ediția I a Cupei Deda la Box pe data de 19 mai 2019 începând cu orele 15.30 la Sala de Sport din localitate.

Conform organizatorilor, 30 de pugiliști de la cluburile : ACS Bene Regatz Miercurea Ciuc, CSM Câmpia Turzii, CSM Dacia Orăștie,CSM Cluj-Napoca, CSM Bistrița, CSM Târgu-Mureș, Ring Box Târgu-Mureș și ACS Bad Boy Reghin sunt așteptați să boxeze la Deda la prima gală de profil organizată într-o comună de pe Valea Mureșului din ultimii 30 de ani. Intrarea este gratuită. Sponsorul principal al evenimentului este : MOM GUARD RO SRL prin administratorul Mircea Ovidiu Mihai.

Mircea Ovidiu Mihai este originar din comuna Deda și este cunoscut opiniei publice ca un om prosper de afaceri, un fan al boxului și un promotor constant al al acestui sport care a înființat chiar un Club Sportiv de Box în Reghin pentru a readuce strălucirea de altădată a sportului cu mănuși din această zonă. Până în prezent promotorul a organizat două gale sportive ,,Cupa Reghinului Bad Boy” (edițiile 2017 și 2018 ) în orașul viorilor și în 2019 organizează a treia gală în comuna sa natală dând dovadă că nu și-a uitat rădăcinile. ,,Organizez această competiție sportivă la Deda în primul rând pentru memoria strămoșilor mei care toți au fost niște luptători în toate manifestările vieții. Mă identific cu Deda, și satul Filea pentru că e comuna mea. Nu se poate uita niciodată de unde vii şi care îţi sunt rădăcinile. Acolo este casa părintească și sunt mândru că pot promova Deda printr-un sport care necesită mult curaj, determinare și inteligență tactică” a declarat Mircea Ovidiu Mihai.

LOGO 2019 

 

About the author

Related Posts

Leave a comment