Visele Nu Au Termen Limita
publicitate
LA MULȚI ANI, PETRU VULTUR!

  Azi, primarul comunei Lunca Bradului Petru Vultur a mai bifat un an în evantaiul vieții. Edilul comunei cu 868 de case de vacanță a împlinit  47 de ani. Contactat telefonic, sărbătoritul a declarat pentru site-ul viselenuautermenlimita.ro ”Sunt fericit că…

Sursa Foto Agenda de Mures

Sursa Foto: Agenda de Mureș

 

Azi, primarul comunei Lunca Bradului Petru Vultur a mai bifat un an în evantaiul vieții. Edilul comunei cu 868 de case de vacanță a împlinit  47 de ani. Contactat telefonic, sărbătoritul a declarat pentru site-ul viselenuautermenlimita.ro ”Sunt fericit că azi aniversez  47 de ani de viață și în același timp <Nunta de Argint> alături de soția mea Nicoleta. Sunt un om împlinit  am trei băieți și o viață de care sunt mulțumit  până în prezent!” a mărturisit edilul.


Petru Vultur este un primar atipic, care nu are nicio teamă de a spune lucrurilor pe nume, este un om extrem de realist care e conştient că nu toţi cei ce te laudă îţi sunt prieteni, la fel cum nu toţi cei ce te critică îţi sunt duşmani. A intrat în politică în urmă cu zece ani și se află la al doilea mandat de primar al comunei Lunca Bradului din partea Partidului Național Liberal. Edilul care declara într-un interviu pe 26 aprilie 2016 că a candidat la funcţia de primar din patriotism local pentru a schimba eticheta de codaşi ai judeţului și a dovedit prin fapte că omul sfințește locul. Cea mai recentă realizare de interes public pentru comunitatea pe care o păstorește este semnarea pe 27 februarie 2019, la sediul ADR Centru din Alba Iulia, a unui contract de finanțare în valoare de aproape 5,4 milioane de lei pentru proiectul „Reabilitare şi modernizare Școala Gimnazială Lunca Bradului”.

Cu ocazia onomasticii viselenuautermenlimita.ro îi urează sărbătoritului: La Mulți Ani! Multă sănătate, fericire și succes. Reuşită deplină în toate proiectele pe care le aveţi în plan pentru locuitorii comunei Lunca Bradului și până la finalizarea celui de al doilea mandat în 2020 vă dorim ca agenda dvs. de lucru să devină o pildă, document care să rămână fixată în istoria recentă a comunei!

LOGO 2019

 

About the author

Related Posts

Leave a comment