Visele Nu Au Termen Limita
publicitate
SĂRBĂTORIȚII ZILEI
LA MULȚI ANI, IMRE KANTOR ZOLTAN!

Site-ul ,,viselenuautermenlimita.ro” îl felicită pe îndrăgitul, Imre Kantor Zoltan, care azi, duminică, 3 iunie, împlineşte 52 de ani. Îi transmitem pe această cale cele mai sincere urări de sănătate, succes în activitate, precum şi tradiţionala urare de La Mulţi Ani!…

Site-ul ,,viselenuautermenlimita.ro” îl felicită pe îndrăgitul, Imre Kantor Zoltan, care azi, duminică, 3 iunie, împlineşte 52 de ani. Îi transmitem pe această cale cele mai sincere urări de sănătate, succes în activitate, precum şi tradiţionala urare de La Mulţi Ani!
Sărbătoritul este unul dintre cei mai respectați juriști, experți topografi și foști sportivi de performanță din Reghin. Din cei 52 de ani, 40 a făcut sport fie că ne referim la fotbal, atletism, tenis de masă sau ciclism. Viața sa a fost un regal de limite depășite și pe lângă faptul că este este un model de admirație profesională, spiritul de competiție  și de cavaler îl găsim prezent la Imre Kantor Zoltan în toate manifestările vieţii.


Cine este Imre Kantor Zoltan? 


 

429955_243367999085475_826786890_n

S-a născut la 3 iunie 1966 în Reghin în familia medicului dermato-venerolog, Kantor Imre și Elisabeta Kantor. 

În 1976 s-a încris la echipa de fotbal Clubul Sportiv Reghin, antrenată de prof. Pall Andraș pe post de extremă stânga. Dar microbul pentru sport l-a moștenit de la tatăl său care a fost tatăl ani de zile doctor sportiv al echipei de fotbal Avântul Reghin.

În 1984 a absolvit Liceul la Sovata.
În 25 septembrie 1984 – 29 ianuarie 1986 și-a satisfăcut stagiul militar la Unitatea Militară de Transmisiuni 01829 București ca telegrafist. Acolo și-a descoperit potențialul de alergător în cadrul unei aplicații și ulterior a participat la prima competiție oficială de atletism câștigând locul I la nivel de garnizoană.
În perioada 1986 -1996 a fost legitimat la Clubul Avântul Reghin, secția Atletism sub directa supraveghere a profesorilor Török Lóránt și inegalabila, Vass Georgeta.
În 1989 reghineanul a adus la club o medalie de bronz la Campionatele Naționale de Maraton pe Echipe de la Sibiu.
În 1991, la 25 de ani reghineanul participa la primul cross internațional în Ungaria la Budapesta.
În anul 1992 a alergat prima oară în cadrul unui maraton montan la Mișcolț în Ungaria unde și-a depășit propriile limite pe un traseu de 44 de km. În același an, Imre Kantor Zoltan, reușea să realizeze să înregistreze cel mai bun timp din cariera sa, 2 ore, 43 de minute și 16 secunde într-un maraton de 42 de km la Budapesta unde s-a clasat poziția 25 dintre dintre cei peste două mii de participanți. 


 

25396228_1606615196052001_4519614626862864861_n

În anul 1995 a alergat ultima dată la un maraton internațional după care s-a retras datorită unei hepatite pe care a contractat-o în Budapesta.

În anul 1997 și-a definitivat și studiile universitare absolvidnd cursurile Facultății de Științe Juridice din cadrul Universității Dimitrie Cantemir din Târgu-Mureș și apoi a mai urmat o Școală Tehnică de Experți Topografi.
Din anul 2003 a început să activeze ca jurist și în același an și-a deschis și propria firmă de expert în topografie.
În anul 2006, Kantor Imre Zoltan și Dan Leorda organizau primul Turneu Naţional la amatori pe echipe şi la dublu și apoi a continuat cu Memorialul “Dan Leorda” împreună cu Rareș Leorda. În aceași perioadă reghineanul a început să joace în Divizia B legitimat la Sport Kombat III Reghin. 

În luna noiembrie a anului 2013 a fost ales membru în Consiliul Director al ,,Asociației Sportul Pentru Toți”

În luna ianuarie a anului 2014 la Gala Sportului Reghinean a fost nominalizat promotorul no. 1 al tenisului de masă la Reghin prin Sport Kombat pentru organizare cu succes numeroase turnee din ciclul „Amatur” şi „Memorial” și pentru că a fost cel mai bun an al sportivului reghinean ca poziţionare în clasamentele de specialitate. În același an în luna noiembrie a acordat pentru prima dată un interviu televizat despre cariera sa sportivă la Televiziunea DAReghin TV, intitulat ,,Performanță și Spectacol în Sport”.
În anul 2015 sărbătoritul câștiga Crosul Primăverii de la Batoș, Crosul Văii Mureșului de la Răstolița și nu în ultimul a obținut Tricoul de Campion AmaTuR la tenis de masă. Totodată în același an Kantor Imre Zoltan a realizat o pledoarie pentru mișcare și în favoarea unui stil de viață activ la emisiunea ,,Reghinul în Direct“ foarte apreciată de opinia publică.
Azi continuă să joace în echipa Old-Boys Reghin de tenis de masă și din 2018 a devenit membru în Grupul Velo Prietenii Reghin, unde în urmă cu două săptămâni a obținut brevetul pentru o cursă de 100 de km pe traseul Reghin-Lunca-Teaca-Bistrita-Șieu-Monor-Batoș-Reghin și săptămâna viitoare se pregătește să participe la o cursă pentru obținerea brevetului pentru 150 de km.


viselenuautermenlimită.ro

 

 

 

About the author

Related Posts

Leave a comment