Visele Nu Au Termen Limita
publicitate
LA MULŢI ANI, DANIEL GLIGA!

    Site-ul ,,viselenuautermenlimita.ro” îi urează ,,La mulți ani”, electromecanicului naval, Daniel Gliga la împlinirea vârstei de 46 de ani. ,,Să aveţi aproape persoane dragi alături de care să râdeţi şi să împărtăşiţi cele mai însorite gânduri. Să vă împliniţi…

22136951_690181191152516_1409679103791069801_o

 

 

Site-ul ,,viselenuautermenlimita.ro” îi urează ,,La mulți ani”, electromecanicului naval, Daniel Gliga la împlinirea vârstei de 46 de ani. ,,Să aveţi aproape persoane dragi alături de care să râdeţi şi să împărtăşiţi cele mai însorite gânduri. Să vă împliniţi cu succes minutul magic al zilei din viaţa dumneavoastră, să vă înfruptaţi din izvorul tuturor bunătăţilor dar să lăsaţi şi pe pământ urme că la Ibăneşti au trăit întotdeauna oameni autentici care nu şi-au pierdut niciodată acea sevă miraculoasă a neamului românesc nici pe timp de pace nici în vremuri de război”.

Sărbătoritul este cunoscut în Ibăneşti ca Daniel a lu Ştefanu lu Traianu lu Zaharia Luchii, este un descendent al renumitului croitor de sumane Zaharia Luchii  din secolul XIX, este membru în Grupul de tradiţii şi obicieiuri populare ,,Ibăşteana” şi un patriot local demn de respect care intenţionează să ridice un monument în cinstea eroilor din comuna sa natală şi să scrie o carte despre militarii comunei Ibăneşti care au scris o pagină de glorie în ,,Cartea de Aur” a neamului românesc în cele două Războiaie Mondiale. 

Daniel Gliga este un cercetător autodidact care se luptă pe cont propriu să afle dramele şi poveştile de viaţă şi de moarte a eroilor-militari din Ibăneşti, conştient fiind că trăirile acestora puse pe hârtie aduc plus-valoare istoriei locale, dezvăluie adevăruri ascunse şi păzesc un trecut pe cale de dispariţie! 


viselenuautermenlimita.ro

About the author

Related Posts

Leave a comment