Visele Nu Au Termen Limita
publicitate
Stiri
În curând citiți ,,Povestea pâinii Eldi, o afacere de milioane”!

Eldi este brutăria ardeleană cunoscută pentru produsele de panificaţie gustoase şi naturale, de calitate, şi pentru premiile obţinute la concursuri naţionale şi internaţionale, cum ar fi cel pentru pâinea tradiţională cu fulgi de cartofi, realizată de maestrul brutar Tokes Tibor.…

Eldi este brutăria ardeleană cunoscută pentru produsele de panificaţie gustoase şi naturale, de calitate, şi pentru premiile obţinute la concursuri naţionale şi internaţionale, cum ar fi cel pentru pâinea tradiţională cu fulgi de cartofi, realizată de maestrul brutar Tokes Tibor.
1996 este anul în care primele pâini şi delicioase produse de patiserie au fost scoase din cuptoarele brutăriei Eldi. De atunci, Eldi a crescut şi s-a dezvoltat mereu, atât în număr de angajaţi, spaţii de producţie, magazine de desfacere, cât şi în sortimente de panificaţie şi patiserie.


În data de 10 noiembrie site-ul ,,viselenuautermenlimita.ro” vă prezintă în exclusivitate un interviu fără perdea cu omul de afaceri Kabai Elek, din Agrișteu, care de curând a împlinit 64 de ani. Omul de afaceri este un model de prosperitate și de excelență în panificație. Este membru în Colegiul de Conducere al Camerei de Comerț și Inustrie Mureș și director general al firmei ,,Eldi Brutăria SRL”, care în 20 de ani de activitate a ajuns să dețină 49 de puncte de lucru, magazine proprii în cinci județe din România și să proceseze aproape 700 de tone de făină lunar. La gala ,,Topul firmelor județului Mureș” a fost unul din premianții distinși cu trofeul de excelență acordat societăților comerciale clasificate timp de 5 ani consecutiv pe locul I în top. Eldi Brutăria SRL a obținut totodată și locul I la capitolul Intreprinderi mijlocii cu obiect de activitate în ,,fabricarea pâinii, fabricarea prăjiturilor și a produselor proaspete de patiserie”.
Robert Matei

About the author

Related Posts

Leave a comment