Visele Nu Au Termen Limita
publicitate
Stiri
DINEU CU PROȘTI LA CASA DE CULTURĂ DR. EUGEN NICOARĂ !

Iubitorii de teatru din Reghin au ocazia de a vedea azi 18 iunie, ora 19.00, un spectacol de teatru inedit producția Teatrului “Ludicus” din municipiul Toplița, pe scena Casei de Cultură “Dr. Eugen Nicoară”. Comedia  ” Dineu cu proști ” este…

AFIS VNATL REGHINIubitorii de teatru din Reghin au ocazia de a vedea azi 18 iunie, ora 19.00, un spectacol de teatru inedit producția Teatrului “Ludicus” din municipiul Toplița, pe scena Casei de Cultură “Dr. Eugen Nicoară”.

Comedia  ” Dineu cu proști ” este o comedie cultă și veșnic actuală, scrisă cu multă măiestrie de către dramaturgul și regizorul francez Francisc Veber. În primul rând prin calitatea scriiturii și, fără doar și poate , datorită transparenței acțiunii, ușor de adaptat în orice societate posibilă. Personajul principal este un mare naiv, el face parte din familia personajelor etalon ce au fost întruchipate de mari artiști ai tuturor timpurilor.  

Ceea ce creează deliciul acestei piese este confruntarea între cinismul declarat susținut de suficiența celor care cred că reprezintă miezul societății și oamenii simpli, retrași, inteligenți dar timizi, potențial creatori, care se trezesc față-n față cu situații limită.

Din distribuția spectacolului pus în scenă de Daniela Buzilă fac parte actorii: Matei Straia, David Bordea, Lorena Cotfas, Mara Haja, Viorel Moldovan, Alexandru Baciu și Marcel Stoian. Spectacolul este interzis minorilor cu vârsta sub 12 ani ! Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile! 

 

About the author

Related Posts

Leave a comment