Visele Nu Au Termen Limita
publicitate
Necrolog - Comemorări
UN AN FĂRĂ IRINA PAICO !

Neștearsă rămâne amintirea dureroasă, la împlinirea unui an de când ne-am despărțit de Paico Irina *(1952-2018). Te plângem și te regretăm, chipul tău blând și sufletul tău miraculos ne vor însoți de-a lungul vieții noastre.  Să-ți fie somnul lin/ La…

Irina Paico 2

Neștearsă rămâne amintirea dureroasă, la împlinirea unui an de când ne-am despărțit de Paico Irina *(1952-2018). Te plângem și te regretăm, chipul tău blând și sufletul tău miraculos ne vor însoți de-a lungul vieții noastre. 

Să-ți fie somnul lin/ La umbra crucii sfinte 

Și îngerii din  cer / Mereu să te alinte 

Lipsa ta mereu se simte / Și întristarea n-a plecat 

Dar să ști că inimile noastre / Vei trăi neîncetat! 

Liniștit să îți fie somnul și binecuvântat de Dumnezeu! 

 
Cu lacrimi, dor și durere în suflete, ne aplecăm cu pioșenie în fața mormântului unei femei pline de distincție care a fost odată … soție, mamă, soră, soacră, bunică, om bun și un suflet unic.Vom păstra amintirea vie în inimile noastre, pentru cât ne-ai iubit și pentru câte sacrificii ai făcut pentru noi.

Ne rugăm să-ți fie sufletul înconjurat de lumină și aprindem o lumânare ca Dumnezeu să-ți vegheze somnul și să-ți răsplătească bunătatea și grija pe care ne-ai purtat-o! 

Soțul Ștefan, fiul Istvan, fiica Andrea, ginerele Robert, nepoatele Magdalena-Irina și Ziana Maria, surorile, Elisabeta Clara Gyorgy și Maria Gabor, fratele, Gyula Gabor, nepoatele Brigitta Kósik cu soțul Sándor Makai și Krisztina Deli-Gábor cu soțul Tibor Deli.

Comemorare VNATL


Parastasul va avea loc , luni, 18 martie, la orele 18.00, la Biserica Catolică din municipiul Reghin.

About the author

Related Posts

Leave a comment