Visele Nu Au Termen Limita
publicitate
Comedia : Cum se face de Octavian Strunilă ajunge și la Reghin

Luni, 18 noiembrie 2019, de la ora: 19,00 Casa de Cultură ,,Dr. Eugen Nicoară” din Reghin găzduiește spectacolul de teatru:  Cum se face de Octavian Strunilă.  Cum se face este o comedie de bun gust despre viața din spatele cortinei. Acest…

74358455_2402400456664699_3144079673156173824_oLuni, 18 noiembrie 2019, de la ora: 19,00 Casa de Cultură ,,Dr. Eugen Nicoară” din Reghin găzduiește spectacolul de teatru:  Cum se face de Octavian Strunilă.  Cum se face este o comedie de bun gust despre viața din spatele cortinei.

Acest spectacol reușește să pună mari semne de întrebare despre gândurile care ne frământă zilnic și ne fac să intrăm în conflicte gratuite cu cei din jur și chiar cu noi  înșine.

Pătrundem în culisele unui spectacol de teatru și descoperim ca actorii sunt și ei oameni ca toți ceilalți.

Sunt și ei măcinați de alegerile pe care la fac, de valorile la care se raportează și, nu în ultimul rând, de eșec! Pentru că în aceasta meserie eșecul este făcut public!

Spectatorii vor fi martori la repetițiile pentru un spectacol de teatru și au ocazia să pătrundă în spatele cortinei acolo unde publicul nu are acces niciodată.

Asistă la repetițiile presărate cu situații comice dar si cu ieșiri nervoase, cu certuri pe marginea orgoliilor, cu pretenții absurde și cu momente de intimitate care se nasc uneori între niște actori care repetă 3 luni de zile.

Vom intra pe gaura cheii în sala de spectacol și vom asista din umbră la repetițiile pentru un spectacol de teatru, de la prima întâlnire cu regizorul până în săptămâna premierei!


Prețul unui bilet este 50 de Ron. 

About the author

Related Posts

Leave a comment