Visele Nu Au Termen Limita
publicitate
Stiri
CCI Mureș demarează un nou curs de Responsabil de Mediu

Departamentul de Formare Profesională a Camerei de Comerț și Industrie Mureș organizează cursul de Responsabil de Mediu de 50 de ore în perioada 25 februarie – 11 martie 2019. Examenul se va desfășura în data de: 12 martie anul curent.…

Departamentul de Formare Profesională a Camerei de Comerț și Industrie Mureș organizează cursul de Responsabil de Mediu de 50 de ore în perioada 25 februarie – 11 martie 2019. Examenul se va desfășura în data de: 12 martie anul curent. Cursul se adresează agenților economici care generează deșeuri.

În conformitate cu prevederile Legii 211/25.11.2011, Art.22, alin.(3), deținătorii / producătorii de deșeuri persoane juridice, comercianții, precum și operatorii economici autorizați din punct de vedere al protecției mediului pentru efectuarea operațiunilor de colectare și transport deșeuri “au obligația să desemneze o persoană din rândul angajaților proprii care să urmărească și să asigure îndeplinirea obligațiilor prevăzute de prezenta lege sau să delege această obligație unei terțe persoane”. Conform alin. 4, “Persoanele desemnate prevăzute la alin.(3) trebuie să fie instruite în domeniul gestiunii deșeurilor, inclusiv a deșeurilor periculoase, ca urmare a absolvirii unor cursuri de specialitate”.

Nedesemnarea unei persoane cf. Art. 22, alin.3, constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 15.000 la 30.000 lei!

Orar: luni-vineri de la ora 16.00. Tarif: 750 ron/persoană.

Înscrierile se pot face prin email: cursuri@cciams.ro, fax: 0265/269219, sau la sediul CCI Mures, Târgu-Mureș, str Primăriei nr 1, et I, sala 106.

Pentru înscriere sunt necesare : copie CI, copie după diploma de studii (minim liceu), cerere înscriere completată, adeverință de la medicul de familie (în prima săptămână de curs), acord prelucrare date cu caracter personal, contract de formare profesională. Cererea de înscriere, Contract,Acord  și alte informații se pot solicita pe email cursuri@cciams.ro, sau la tel: 0265/269218. (R.M.)


 

About the author

Related Posts

Leave a comment