Visele Nu Au Termen Limita
publicitate
Stiri
C.A.R.P. Reghin vă invită la Revelionul 2020 la restaurantul Marion – Pădurea Rotundă !

  Asociația Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Reghin,  organizează, la Restaurantul ,,MARION” Pădurea Rotundă, din strada Cerbului 47, Revelion 2020. Înscrierile se fac la sediul Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Reghin, din strada Sării nr. 11, persoană de contact…

 

Asociația Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Reghin,  organizează, la Restaurantul ,,MARION” Pădurea Rotundă, din strada Cerbului 47, Revelion 2020. Înscrierile se fac la sediul Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Reghin, din strada Sării nr. 11, persoană de contact Rajta Olga, telefon: 0757 518 466.

Statistica turisti judetul Mures


Meniu Revelion:


Aperitiv ora 20.00

Duet din mușchi de porc cu piept pui în crustă; mini cordon bleu; bulgărași de brânză cu roșii cherry; tortuleț din trei brânzeturi; chifteluțe cu susan; biftec ragou cu legume; croquette de pui; salam Banatean; bulete din cașcaval; telemea cuburi cu mac; roșie cu salată de vinete; măsline negre și verzi, decor lămaie, chivas, pătrunjel frunze, etc.

Pește

Păstrăv prăjit; Sos usturoi; Lămâie.

Fel principal I ora 2.00

Piept de pui tras la tigaie cu sos de brânză alb; cotlet de porc cu morcovi și sos de piper verde; cartofi franțuzești; salată de ardei copți; salată de sfeclă roșie cu hrean.

Dessert , prăjitură


Fel principal II ora 4.00


Sărmăluțe cu ciolan la platou; smântână; ardei iuți murați.

Inclus în meniu:

 

Vin spumant la ora 24 , Becks , Staropramen, Stella Artois, sucuri din gama pepsi, apă minerală și apă plată, 2 cafee-esspreso cu lapte.

Soliștii de muzică populară și muzica difuzată va fi specifică vârstei a III-a

 

Băuturi alcoolice: 200 ml cognac sau vișinată și 1 l de vin/ persoană.

 

Prețul este de 225 lei/persoană. Invităm cu drag pe toată lumea indiferent dacă sunt pensionari sau nu.

Petrece un revelion de neuitat la restaurantul Marion – Pădurea Rotundă cu echipa C.A.R.P. Reghin. Cu multă stimă și respect 

Consiliul Director al C.A.R.P. Reghin

About the author

Related Posts

Leave a comment